perjantai 11. huhtikuuta 2014

Tietokantaan nimi

Seura saa siis nimenkerääjilleen linkin jossa on kolme aukkoa täytettäväksi
nimi, kortin nro ja seura (joka saa maksun)
Tietokanta kerääntyy EPSUn aktiiveille ja se on helppo ajaa seuroittain vaikka pari kertaa kuussa

3 kommenttia:

 1. Yksi tyhmä kysymys: ketkä siis ovat mukana tässä kortissa? Kauheasti on hehkutettu että kaikki paitsi yksi. Minua ei erityisemmin kiinnosta puuttujat, mutta kylläkin se MITKÄ SEURAT OVAT MUKANA. Sitä ei vielä kukaan ole kertonut - tai ainakaan en ole onnistunuyt sitä mistään lukemaan.

  Miksi muuten EPSUn www-sivuilla ei ole mitään mainintaa asiasta?

  VastaaPoista
 2. Epsu-kortin tilanteesta on lähetetty sähköpostia alueen seurojen iltarastivastaaville sekä puh.johtajille. Nyt kaipaamasi tiedot löytyvät myös täältä blogista.Epsun www-sivuille tullaan lisäämään linkki tänne Epsu-kortti blogiin.

  VastaaPoista
 3. Anonyymikysyjällä kuten monella muullakin on näin uuden Epsu- iltarastikortin myötä herännyt kysymyksiä. Korttiin siirtyminen ei ole ollut luonnollisesti mikään nopea juttu. Asiaa ovat seurat ja alue pähkäilleen useamman kerran itse tykönään. Varmasti Epsu ei ole aina onnistunut infon suhteen.
  Iltarastitoiminta on kuitenkin seurojen itsenäistä toimintaa, eikä alue näin voi jyrätä toimintaa. Se lähinnä varmentaa ja tukee seurojen mahdollisuuksia järjestää rasteja (mm. rtm- koulutus, karttakoulutus , kerää tilastoa, hakee ja esittää uusia malleja ( Epsu-kortti). Kortista oli Ilkassakin tietoa ja seurojen nettisivuilta löytyy infoa iltarastitoiminnasta.
  Tuija ja Pauli ovat lähinnä rehkineet asian parissa. Siis kökkää ja kökkää ilman bonusta. Muutos vie aikansa, välillä voi näyttää sekavalta , mutta luotetaan yhteiseen hyvään. Uskon, että seurojen avausrasteilla kaikki alkaa jo vähitellen toimia. Metsään kyllä päästään oli kortti tai ei - sulat maastot odottavat, toivotaan vilkasta iltarastikautta!

  VastaaPoista