sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Iltarastivastaavien tapaaminen Joupiskalla

Lauantaina oli koolla seurojen iltarasteista vasttaavia henkilöitä taisi olla alun kolmatta kymmentä.

Kävimme läpi ensin Tuijan johdolla  perinteisten iltarastien tilanteet. Laadukkaat järjestelyt, ympäristöasiat, kuntosuunnistajan vakuutuksen jne.  monia hyviä ja jo toimivia ideoita oli ilmassa.

EPSU-kortti joka tulee ensi viikolla toimittamisesta päätettiin, että pääsääntöisesti se tulee postissa seuroille. Saattaa olla, että lähetysteknisistä ja kustannus syistä koko määrä ei tule heti kirjekuoressa, katsotaan.

Seuratasolla YKV oli kehittänyt toimivan mekaniikan. Tavoitteena käteisen välttäminen, mutta kuitenkin mahdollisimman monen helpon maksutavan tarjoaminen (löytyy YKV sivulta).
Todettiin että yksittäiselle suunnistajalla asiassa ei ole mitään erikoista. Maksaa kortin käteisellä (myös liikuntaseteelit kelvannee)  tai näyttää maksukuittia ja saa kortin haltuunsa aloittaen rankan kiertueen.
Seuroille esiteltiin korttien ostajien/haltijain kirjaamismenettely. 10 kirjaamista vie aikaa 5 minuuttia ja kaikki tiedot kerääntyvät tietokantaan, josta annetaan seuroittain raportteja yhdyshenkilöille. Keväällä jopa lähes viikottain.

Sponsoreille meni sopimuksessa muutama kortti TYKY/TYHY toimntaan vasta-alkajille (ei siis kenellekään henkilölle pysyvää korttia) Mutta rasteille saattaa siis ilmestyä joskus uusia kasvoja, joiden kortissa lukee joku kolmesta: Atria, Valio tai PLU.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti